coaching

Over coaching

Ontmoet Arash Parsan: jouw gids naar een leven vanuit diepe kalmte en ongekende kracht. Hoe schakel je van overleven naar écht leven? Arash, spiritueel leraar en meditatie-expert, neemt geen blad voor de mond. Zijn sessies zijn verfrissend en eerlijk, hij zegt waar het op staat. Maar altijd met compassie en een focus op groei. Hij helpt je om zowel persoonlijk als professioneel te groeien, met kalmte en kracht. Energiek en vol passie deelt hij praktische inzichten over omgaan met uitdagingen en motiveert hij je om het beste uit jezelf te halen.

Losse sessie

Ontdek jouw innerlijke kracht in één sessie.

Voel je vastgelopen of zoek je snelle inzichten? Een losse coachingsessie (1.5u) met Arash biedt jou de mogelijkheid om diepgaande helderheid en rust te vinden in een enkele ontmoeting. Deze sessie is perfect voor iedereen die behoefte heeft aan een frisse kijk op hun huidige situatie en concrete stappen wil zetten naar een krachtig en kalm leven.

Pakket van 4 sessies

Vier sessies voor structurele verandering.

Wil je meer dan alleen een snelle oplossing? Ons pakket van vier coachingsessies (4x 1.5u) biedt jou de kans om structurele veranderingen in je leven te bewerkstelligen. Gedurende deze sessies helpt Arash jou om dieper in te gaan op jouw persoonlijke doelen en blokkades, zodat je blijvende vooruitgang kunt boeken. Elke sessie bouwt voort op de vorige, waardoor je een sterk fundament legt voor continue groei en ontwikkeling.

6-Maanden traject

Transformatie en groei in zes maanden.

Voor degenen die klaar zijn om een diepgaande en blijvende transformatie te ondergaan, biedt het op maat gemaakte 6-maanden traject een intensieve en volledige begeleiding. Gedurende deze periode zal Arash je persoonlijk ondersteunen bij het doorbreken van hardnekkige patronen, het bereiken van jouw doelen en het ontwikkelen van een blijvende innerlijke rust en kracht.

Scroll to Top