Arash Parsan kijkend in camera vanuit kalmte en kracht

Van diepe dalen
naar hogere missie


Arash Parsan

spiritueel leraar – meditatie expert – spreker

Nu is er licht, leiderschap, kalmte en kracht, maar dat is weleens anders geweest. Al was ik als kleine jongen vooral een fantasierijke denker, als jongeman was het meer een overdenker en als volwassene een doemdenker. Ik kwam vast te zitten in mijn hoofd. Depressie, een negatief zelfbeeld en een gebrek aan zelfvertrouwen kropen erin.

 

Ik probeerde alsnog stappen te zetten. Advocaat worden was het doel, maar toen ik in een confronterend moment keek naar wat er van mij was geworden, kon ik niet anders concluderen dan dat ik mezelf totaal kwijt was. Ongezond, ongeliefd en onbekwaam: zo voelde het.

 

Het keerpunt

Leren mediteren. Het nam weg wat er in de weg zat tussen mij en mijn echte zelf, en maakte mijn blinde vlekken zichtbaar. Ik werd niet langer gehinderd door herhalende negatieve gedachten en een geest die voortdurend afdwaalde. Mijn levenspad werd helder. Voor het eerst ervoer ik diepe rust en had ik de levenskracht en het lef om aan een ‘nieuwe ik‘ te bouwen.

 

De herprogrammering

Er volgden jaren van intensieve studie en beoefening in verschillende disciplines, waaronder Vipassana, neuro-linguistic programming, pranayama, Yin yoga, de Wim Hof-methode, transformatief ademwerk, zelfhypnose, plantmedicijnen, microdosing, mindfulness en wekenlange donker-retraite zonder voeding. Het herprogrammeren was in volle gang. Er ontstond diepe rust in het hoofd en de Total Meditation Method werd geboren.

 

De weg

Een effectieve combinatie van drie elementen bleek krachtig en transformatief: mediteren met de juiste techniek, observerend reflecteren en de implementatie daarvan op persoonlijke doelen.


Waar persoonlijke ontwikkeling soms een vicieuze cirkel kan zijn die rondgaat van motivatie naar frustratie, leverde deze benadering vanuit flow consistent meer resultaat en groei.

 

Inmiddels breng ik deze methode ruim 10 jaar in de praktijk en is het voor velen op het pad van zelfontwikkeling beproefd en bewezen.  

De missie

De diepe dalen zijn getransformeerd naar lessen en groei. Ik ging van donkerte naar dankbaarheid en leef nu een voedend en rijk leven. De zoektocht was het waard.

 

En het is mogelijk voor iedereen:

 

> Krachtig leven, vanuit diepe kalmte.

> Ambitieus en productief zijn, vanuit tevredenheid.

> Groots dromen én presteren, vanuit ontspanning.

 

Ik begeleid een ieder die zijn blokkades wil doorbreken.

Met liefde, integriteit en expertise.

Rust in je hoofd

website by: wouternuberg.nl
Scroll to Top